Premis de Pescaturisme

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Sostenible

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Responsable

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor iniciativa internacional en turisme responsable i sostenible de la Fira Internacional de Turisme  (Fitur) de 2018, entre 56 projectes de 13 països.

El premi, atorgat per Fitur, L'Institut Tecnològic Hoteler i la Fundació Intermundial, ha reconegut la iniciativa de Pescaturisme, per ser "un projecte amb un gran component educatiu i de respecte al mediambient que, a més, proposa una nova font d'ingressos per el sector de la pesca", mitjançant el desenvolupament i l'activació d'un turisme que aposta per unes pràctiques responsables amb el mediambient, l'economia i la societat local.

Més informació en el Blog de Pescaturisme


Balears: Pescaturisme Premi Millor Experi猫ncia Tur铆stica

Balears: Pescaturisme Premi Millor Experi猫ncia Tur铆stica

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor experiència turística de Balears de 2018 que concedeix el Govern de les Illes.

El Govern balear ha premiat a Pescaturisme per desenvolupar una nova experiència turística a Mallorca i Menorca, que "millora la qualitat de les experiències que s'ofereixen als turistes i suposa una oferta diferencial dinamitzadora de l'entorn". El premi destaca que Pescaturisme és una iniciativa que "emfatitza els trets que fan úniques les Illes Balears, milloren la seva imatge i valora la singularitat dels recursos patrimonials, culturals i naturals de l'arxipèlag, sota criteris de qualitat i sostenibilitat".

Més informació en el Blog de Pescaturisme

鈥嬧


Pescaturisme Spain guanya el premi Travellers' Choice de Tripadvisor

Pescaturisme Spain guanya el premi Travellers' Choice de Tripadvisor

Tripadvisor premia a Pescaturisme amb el Travellers' Choice per les excel·lents opinions rebudes en 2021 i la situa entre el 10% de les millors experiències turístiques del món.

El premi Travellers' Choice es concedeix a les atraccions que ofereixen de manera constant experiències fantàstiques a viatgers de tot el món. És el cas de Pescaturisme Spain que ha rebut opinions i puntuacions positives durant 2021 i que li ha fet mereixedor d'aquest guardó entre 9 milions d'activitats de 50 països diferents.

Tripadvisor subratlla que Pescaturisme "ha destacat per oferir un servei i unes experiències increïbles als seus clients en aquest any especialment difícil pel Covid" i que la situa "entre el 10% de les millors experiències turístiques de tot el món".

Tripadvisor destaca que Pescaturisme "ha rebut excel·lents crítiques dels viatgers d'una forma constant, destacant "l'excel·lent servei, així com les experiències de qualitat que presta" i la seva adaptació " a les expectatives canviants dels clients i les noves maneres de treballar", la qual cosa la situa en "un lloc preferent entre els turistes que visiten Espanya".

Opinions a Tripadvisor: https://bit.ly/tripadvisor-opiniones-pescaturismo

Més informació en el Blog de Pescaturisme


Pescaturisme guanya el premi Travel Hospitality 2021

Pescaturisme premi Travel Hospitality 2021

The Travel & Hospitality Awards s'enorgulleix d'anunciar que Pescaturisme ha estat guardonat en el seu programa 2021 European Travel Awards.

"Si bé aquest any ha estat el més difícil que hi hagi enfrontat la indústria de viatges, ens esforcem per reconèixer als qui mereixen elogis i promoure l'ardu treball de les empreses de viatges tenaços. Els destinataris dels premis Travel & Hospitality el 2021 van ser seleccionats escrupolosament en funció de l'agregació de ressenyes de múltiples fonts de tercers, entre 4.000 participants. Seleccionat per un panell d'experts que revisen els comentaris dels clients i comparen les instal·lacions de cada participant. els nostres guanyadors són aquells que poden demostrar la seva singularitat, qualitat de serveis i instal·lacions i nivells excepcionals d'atenció a client en una sèrie de categories".

https://thawards.com/pescaturismo-is-a-travel-hospitality-award-winner-for-2021


Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Pescaturisme és premi Eureka com a millor projecte empresarial i iniciativa emprenedora de 2015.

El premi empresarial es va produir quan el projecte era encara una idea i va ajudar a la seva cristal·lització. El camí emprès per Pescaturisme des d'aquesta data fins ara ha servit a l'Agència de desenvolupament local Palma Activa, que atorga els premis entre més d'un centenar d'iniciatives de Mallorca, per posar-ho d'exemple en cada edició i mostrar als emprenedors que les idees es poden convertir en realitat.


Escriu-nos per Whatsapp Whatsapp
TrucarTrucar
Escriu-nosEmail