Pescaturisme a Premsa i TV

www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de EFE sobre Pescaturisme

www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de EFE sobre Pescaturisme

El Govern finança la promoció exterior del turisme pesquer com a nova marca d'Espanya

Enlaira la Xarxa Nacional de Turisme Pesquer, els promotors del qual són el Consorci de Turisme Sostenible de la Costa Occidental de Huelva, Pescaturisme, Turisme Mariner Murcia, Fundació Expomar, Grup Abica, Ader La Palma, Ociomar Torrevieja i Fundació Promediterrània, i que té com a fi la promoció exterior del turisme pesquer com a nova marca d'Espanya, mitjançant la fórmula d'un club de producte i creació d'una web (castellà, català, gallec, basc, anglès, francès i alemany), que englobi totes les activitats turístiques vinculades directament amb el món de la pesca i el marisqueig pilotades pels professionals de la mar.

El projecte està finançat pel Govern d'Espanya, amb fons procedent del programa de recuperació de la Unió Europea "Next Generation", dins de la convocatòria "Experiències Turisme Espanya" del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.


www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de EFE sobre Pescaturisme

El turisme mariner o pescaturisme creixerà un 10% més aquest estiu de plena expansió

Les reserves, els visitants, la facturació i els projectes per a convertir als turistes en pescadors per un dia estan creixent a "dos dígits" en les costes espanyoles, segons les dades de les principals plataformes i consultores relacionades amb aquesta activitat.

La plataforma de reserves digitals Pescaturisme, que aglutina negocis en tot el país dedicats a oferir viatges a bord o altres activitats amb pescadors o mariscadors, ha registrat un increment del 10% en visitants i facturació en 2023, segons ha declarat el seu director (CEO), Pepe Martínez.

Entre els turistes destaquen les reserves d'estrangers excepte a Galícia, on el públic és majoritàriament espanyol, segons ha assegurat a Efe el responsable de Pescaturisme -amb seu a Balears-; la procedència és generalment europea, encara que també hi ha demanda de clients americans.


www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de EFE sobre Pescaturisme

El 'pescaturisme' i el 'turisme mariner', en gran auge a Espanya després de la covid

Les empreses i els operadors implicats en les activitats de "pescaturisme" i "turisme mariner", que permeten als viatgers acompanyar i conèixer la feina dels pescadors i el marisqueig, registren un fort increment de reserves i afronten l'estiu amb bones perspectives de futur.


Escriu-nos per Whatsapp Whatsapp
TrucarTrucar
Escriu-nosEmail