Pescaturisme a Premsa i TV

www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de IB3 TV sobre Pescaturisme

Pescaturisme guanya el premi a la millor experiència turística de les Balears

El Govern balear ha concedit a Pescaturisme el premi a la millor experiència turística de Balears per desenvolupar un nou producte turístic a Mallorca i Menorca, que ofereix conviure una jornada amb els pescadors tradicionals durant el seu horari de pesca. Pescaturisme és una empresa tecnològica amb una plataforma web internacional que facilita el que els pescadors puguin realitzar excursions turístiques en els seus vaixells de pesca professional per a viure una experiència única, albirar dofins, navegar, menjar a bord i descobrir tots els secrets de la pesca.


IB3 s'embarca amb Pescaturisme a Alcúdia per a la pesca de la llagosta i les excursions amb turistes

La televisió autonòmica IB3 s'embarca amb els pescador Olga Capote i Carlos Batle d'Alcúdia per conèixer com viuen l'experiència de Pescaturisme i el balanç de la temporada de pesca de la llagosta.


IB3 destaca l'èxit de Pescaturisme a Mallorca i Menorca

L'informatiu de la televisió autonòmica IB3 destaca l'èxit de les excursions de Pescaturisme a Mallorca i Menorca.


IB3 entrevista els turistes de les excursions de Pescaturisme

La televisió autonòmica IB3 dedica un reportatge del programa 'Gent de la Mar' per descobrir com un grup d eturistes i els pescadors d'Alcúdia, Olga Capote i Carlos Batles, viuen l'experiència de Pescaturisme a Mallorca.


IB3 pesca la llampuga amb turistes de Pescaturisme a Cala Ratjada

IB3 s'embarca amb Pescaturisme a Cala Ratjada per pescar la llampuga amb el pescador artesanal Joan Fuster, l'investigador de l'Imedea Ignasi Catalán  i Alessandro Segabinazzi, un turista del Brasil per viure l'excursió de pesca turismo a Mallorca.


IB3 s'embarca amb Pescaturisme a Menorca

La Televisió autonòmica IB3 dedica el seu programa 'Gent de la Mar' a l'estrena de les excursions de Pescaturisme a Menorca amb el pescador José Pons de Maó.


L'informatiu d'IB3 destaca el llançament de Pescaturisme

La televisió autonòmica IB3 destaca el llançament de ‪Pescaturisme‬ amb motiu de la presentació del decret del Govern que autoritza les excursions turístiques en vaixells de pesca professional a Balears.


Escriu-nos per Whatsapp Whatsapp
TrucarTrucar
Escriu-nosEmail