Pescaturisme a Premsa i TV

www.pescaturismespain.cat Notícies, vídeos i reportatges de TVE sobre Pescaturisme

Pescaturisme està de moda

El Telediari de TVE s'embarca amb Pescaturisme a Mallorca amb els pescador Olga i Carlos i una família de turistes de Nova York.


Pescaturisme guanya el premi Turisme Responsable i Sostenible de Fitur

El telediari de TVE informa que Pescaturisme guanya el premi a la millor iniciativa internacional en Turisme Responsable i Sostenible de Fitur.


La família més famosa de TVE se'n va de pesca amb Pescaturisme

El programa de RTVE "La meva família a la motxilla" s'embarca en Pescaturisme en Alcúdia amb els pescadors Olga i Carlos. ​


Un peculiar pescador de TVE

El conegut periodista i humorista Ramón Arangüena de l'equip d'Aquí la Terra de TVE s'embarca en Pescaturisme Mallorca amb Olga Capote a Alcúdia per a convertir-se per unes hores en un peculiar 'Pescador per un Dia'.


Pescaturisme: Una illa dins de l'illa

L'influent programa de TVE L'Escarabat Verd posa a Pescaturisme com a exemple de turisme sostenible enfront del turisme de masses.


TVE pesca calamars amb Pescaturisme a Cala Ratjada

TVE s'embarca amb els pescadors tradicionals de Cala Ratjada i Pescaturisme per descobrir tots els secrets de la pesca dels calamars a Mallorca.


TVE s'embarca amb Pescaturisme a Alcúdia

El programa 'España Directo de TVE' s'embarca amb Pescaturisme a Alcúdia per conèixer les excursions de pesca turisme i queda fascinat per la història del matrimoni de pescadors Olga i Carlos.


Escriu-nos per Whatsapp Whatsapp
TrucarTrucar
Escriu-nosEmail